Scurte și triviale – septembrie 2018

“În CEx-ul PSD s-a ajuns chiar și la înjurături.”

Ce s-a strigat? Muie PSD?


Asta e, acum ne-a rămas speranța în domnii Iohannis, Orban, Barna și Cioloș. Alo, bă, ia nu mai râdeți acolo în spate!


De ce UDMR susține majoritarismul și măsurile de forță împotriva minorităților? Fiindcă ei nu se consideră minoritari. Înainte de a fi maghiari parlamentarii UDMR sunt hoți, deci majoritari.


Stânga intelectuală autohtonă e rebelul școlii care rămâne în clasă când toți chiulesc, numai ca să pună tovarășa absențe.


N-am copii, dar aș face doar ca să-i vaccinez.


Cel mai mare atu politic al lui Dragnea din ultimii patru ani e Iohannis. Nu vă lăsați păcăliți. Iohannis nu e o labă tristă. E o labă interesată.


Coaliția pentru familie și susținătorii ei, PSD, PNL, ALDE și UDMR au dreptate când susțin că homosexualii au dreptul la căsătorie, cu condiția să fie heterosexuali. Adevărul e că și evreii aveau acces la cetățenie în România secolului XIX, cu condiția să renunțe la religia lor. Și valahi ortodocși din Transilvania aveau drepturi politice, cu condiția să renunțe la ortodoxie. La fel și creștinii din țările musulmane, aveau acces la toate drepturile pe care le aveau musulmanii, cu condiția să se convertească. Toți aceștia aveau toate drepturile, e de neînțeles de ce au făcut scandal.


Breaking news la Summitul celor Trei Mări: Iohannis trăiește.


Lupta împotriva căsătoriei same-sex e atât de populară încât e nevoie de două zile de referendum și o întreagă operațiune de fraudare pentru a trece de un amărât de prag de 30%. Dacă îi auzi pe cepefei, ai crede că toți românii sunt creștini cu spume și dilibau la cap.


Dacă pică referendumul voi fi mândru de durerea în cur a poporului meu cel puțin un an de zile.

– Noi am inventat telefonul, internetul, motorul cu aburi, pe Elon Musk. Voi ce-ați făcut?
– Pe noi ne-a durut în pulă cu ocazia la un referendum.
– Wow, man. The beer is on me.


Mare chestie să găsești niște teze de doctorat plagiate! Dacă ești jurnalist de investigații tare, găsești niște teze de doctorat pe bune.


Băsescu a anunțat că merge la referendum și votează pentru familia tradițională formată din nevastă, copii, Udrea și Gelu Vișan. 

 

Photo by Katie Moum on Unsplash

Translate »