Scurte și triviale – octombrie 2018

Boicotați, nu vă lăsați ruși de nas!


Ce faci în weekend?
Sunt ocupat cu nedusul la referendum.


Pleșu nu merge la referendum. Au rămas doar Mike Neamțu și Jerry Papahagi să lupte cu forțele lascive ale curcubeului.


Udrea și Bica sunt la pușcăria El Buen Pastor, care rimează cu Târgșor, dar arată a pușcărie sud-americană, adică de-aia din care ieși tatuat și pe față și te caci doar plicuri cu heroină. Copilul nu e cu ele. SRI-ul costarican l-a căutat, dar nu a găsit decât un photoshop pentru revista VIVA și o înregistrare porn cu Băsescu în pătuț, cu scufie, făcând oaaaa, oaaaa.


La USR e ca la Academia Franceză, e număr fix de locuri. Am intrat eu, a ieșit Dobrovie.


După referendum facem și prezidențiale, că postul e vacant.


În secolul XIX oamenii evitau spitalele de frica infecțiilor. La fel și în România secolului XXI.


Viorica Dăncilă și-a caracterizat guvernarea în patru cuvinte: Dezastre produse de calamități.


Nicușor și Dobrovie: USR, de ce nu vrei să fii un partid catch all 5.72%?


Bravo, Klaus. Probabil va vota, că e președinte și nu e ok să boicoteze, e vorba de funcție nu doar de el, ca persoană. Dar faptul că a stat la cutie e un plus. Mă rog, el stă la cutie tot timpul, probabil nici n-a fost premeditat. Are agorafobie. Stă în debara cu o pisică în brațe și joacă tetris zile întregi.


Să mai boicotăm chestii, să-i dăm și pasivității lui Klaus o utilitate. Klaus e perfect la boicoturi, e cel mai activ în pasivitate.


Vă dați seama ce e acum pe stradă? Mi-e și frică să ies. Ghei cu ditai ștromeleagele o să strige după mine pe strada: Hei, frumosule!


Era de mie de ori mai bine pentru CpF și BOR să nu treacă inițiativa de Parlament și să nu se ajungă la referendum. Se victimizau și acuzau clasa politică. Puteau s-o dea în continuare cu poporul, voința populară. E cum se poate mai prost pentru ei, au picat tocmai validarea populară.

Vor încerca să spinuiască cu procentul DA (80-90%), cu “cei 3-4 milioane” care au votat, vor acuza PSD și PNL de sabotaj etc, dar nu mai ies din căcat.

PNL să se rezolve la alegeri cu neoprotestanții și cu BOR.


La ora 21 răsare curcubeul.


CpF: Partidele au boicotat.

Păi partidele trebuia să voteze sau poporul? Partidele au votat în Parlament și v-au făcut damblaua, v-au susținut, n-au boicotat nimic. Ați vrut să ajungeți în fața poporului, ați ajuns, ce mai vreți de la partide? Unde e poporul cu care v-ați lăudat și pe care l-ați tot fluturat? Unde sunt alea trei milioane care au ”semnat”? Nu înțeleg ce vreți de la partide când sunteți față în față cu poporul. Au fost două zile de vot, ați făcut campanie ilegală cum a vrut mușchiul vostru, v-ați lăudat că aveți legături cu poporul, că stați toată ziua în nas cu el, că poporul abia așteaptă să voteze și nu e lăsat. Uite că a avut la dispoziție două zile să-și arate voința. Sau vreți să spuneți că poporul vostru sunt doar relațiile politice și de afaceri între niște șmecherași care profită de o minoritate de credincioși?


CpF: PSD și PNL au boicotat frauda.


Cea mai mare înfrângere de la 1453 încoace. Păi dacă Papahagi și Mike erau ocupați cu sexomarxismul îngerilor!


Conservatives are obsessed with sex, but romanians have no fucks to give.


Pentru mișcarea de la referendum, Klaus mi-a câștigat 33% din votul pentru prezidențiale. A făcut exact ce trebuia. A mers la vot, dar fără tam tam și prea târziu pentru a mai influența alegătorii.

Unii zic că ar fi trebuit să boicoteze. Eu zic că nu. E președinte și trebuie să meargă la vot. Boicotul nostru a fost unul tactic. El n-avea motive tactice să boicoteze. Cum votează (eu cred că a votat NU) e secretul și treaba lui. Dar nu dă bine la președinte să boicoteze un exercițiu electoral.

Însă alegerea momentului a fost perfectă, la fel și boicotul său mediatic.

Votul la 8 seara, cu o oră înainte de final, când nu-și mai poate influența susținătorii, și tăcerea pe temă echivalează cu un boicot, chiar dacă, tehnic, a băgat buletinul în urnă.


Bono: Every time I clap my hands, a Romanian protester is beaten by Jandarmeria Română.

Well, stop fuckin doin it then, ya evil bastard!

PS. U2 a proiectat la concert imagini de la 10 august.


Adevărul e că în Papahagi zace un om bun. Pe care l-a mâncat.


Șoferul bucureștean, dacă nu vede blocuri stânga-dreapta, se crede în afara localității și bagă 120. Să te pună dracu să traversezi printr-o zonă din București în care nu sunt blocuri, că e ca la Indie 500


PNL se opune parteneriatului civil și i-a interzis Marei Mareș să semneze inițiativa împreună cu colegii de la alte partide. Orban s-a declarat împotriva parteneriatului, la fel și Raluca Turcan.

Singurul liberal care s-a pronunțat pentru parteneriatul civil a fost Ovidiu Raețchi, dar e de așteptat să-l calce pe trecerea de pietoni o căruță cu număr 12-B plină cu proști conduși de Orban.


PSD se face vinovat de crimă de înaltă prădare.


Poșta Română introduce treptat POS-urile în unitățile sale. Star Trek, beat this!


Iohannis își stabilește politica externă după ce se consultă cu Booking și TripAdvisor.


Mă întreb ce ar face Iohannis dacă ar fi pentru o zi președinte.


Klaus Iohannis: Dacă aș fi pentru o zi președinte, aș fugi la schi și nu m-ați prinde.


Barna ori își tatuează ceva pe gât, ori își lasă părul lung și își aruncă bretonul într-o parte, dramatic, ca Păunescu. Așa, tuns chilug, fără tatuaje, arată ca comandantul de detașament al unei clase de tocilari care rămân singuri în clasă cu catalogul și nu-i fac nimic.


Nunții noștri aur poartă
Noi taxăm din poartă-n poartă


Khashoggi a sărit la bătaie după care a fugit și s-a ascuns în grădină, la un metru adâncime.


Sunt la dietă. Mă duc să-mi iau o supă de linte. Și opt beri.


Dovada că poporul român e pașnic și bllajin e că cel mai important brand românesc e Bitdefender, nu Bitattacker sau chiar Bitoffender. Nu verticalizăm, n-avem tupeu în treimea adversă.


Photo by yoav hornung on Unsplash

Translate »